Τοποθεσια

Χαλάνδρι - Αθήνα

Το Chroma Fashion Rooms & Apartments, είναι στρατηγικά τοποθετημένο στο κέντρο του Χαλανδρίου, μια αστική περιοχή του βορείου τομέα Αθηνών. Αποτελεί σημαντικό οικιστικό κέντρο του συγκροτήματος της Αθήνας και διακρίνεται για το άρτιο ρυμοτομικό του σχέδιο, το εκτενές δίκτυο πεζοδρόμων και ποδηλατοδρόμων του.

Ακριβώς λόγω της κεντρικής του τοποθεσίας, προσφέρεται για να κάνετε τα ψώνια σας, περιπάτους, αλλά να έχετε και άμεση πρόσβαση σε αναρίθμητα εστιατόρια, μπαρ και καφέ. Για τους λάτρεις του πολιτισμού, επιβάλλεται μία επίσκεψη στο θέατρο Ρεματιάς που βρίσκεται στο ιδιαίτερο ομώνυμο σημείο και αν είστε τυχεροί και το επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, θα απολαύσετε ένα πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Μόλις 20 λεπτά με αυτοκίνητο για το κέντρο της Αθήνας και πολύ κοντά στην Εθνική Οδό(Ε75) αλλά και την Αττική Οδό, που συνδέει όλες τις κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αθήνας, προσφέροντας έτσι, άμεση πρόσβαση στα υπόλοιπα επιχειρηματικά κέντρα. Τέλος ,το μετρό Χαλανδρίου απέχει μόλις 20 λεπτά με τα πόδια.

Διαμερίσματα με θέα στην πόλη

Chroma Fashion1
Chroma Fashion2
Chroma Fashion3
Chroma Fashion4